Tην Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η Αγροτική Εταιρική Σύμπραξη Θεσσαλονίκης διοργανώνει στο γνωστό ρεστοράν Cocktail Αγίας Παρασκευής 36 στην Κατερίνη τρίωρο σεμινάριο.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου η Culinary Expert Σμαράγδα Μακρή, θα μαγειρέψει live ξεχωριστά πιάτα με μεσόσπερμο ελληνικό ρύζι και θα ακολουθήσει ένα ελαφρύ γεύμα.
Ο κύριος στόχος του EURICE είναι να αναδείξει τη βιώσιμη πτυχή της καλλιέργειας και παραγωγής ρυζιού στην Ευρώπη, την κοινωνικοοικονομική διάσταση του θέματος, αλλά και τη δυναμική ενός προϊόντος με μεγάλη διατροφική αξία, που είναι ιδιαίτερα εύγευστο και ασφαλές.
Η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όσους αγαπούν το ρύζι επαγγελματίες και μη.
Για την επιβεβαίωση της παρουσίας σας δηλώστε συμμετοχή στην υπεύθυνη Τάνια Γεωργιάδου 231471428, 6942980958 έως την Παρασκευή 17/11/2023
Σχόλια